Це інкапсульоване джерело мурашиної кислоти, створене за технологією псевдозрідженого шару. Воно підкислює корм, гальмує ріст бактерій і сприяє кращій продуктивності тварин. Завдяки повільному вивільненню діє в усьому травному тракті та зручне у використанні.
Характеристики:
- Постійне підкислення нижніх відділів травного тракту.
• Повільне вивільнення по всьому травному тракту.
• Високий вміст мурашиної кислоти, інкапсульованої з використанням запатентованого процесу у псевдозрідженому шарі.
• Інкапсуляція ефективно знижує норму введення порівняно з іншими джерелами мурашиної кислоти.
Біологічні властивості:
• Мурашина кислота забезпечує оптимальне підкислення, що сприяє досягненню бажаного рівня pH у травному тракті.
• Повільне вивільнення забезпечує повне засвоєння у тонкому та товстому кишечнику для максимального позитивного ефекту.
• Відмінні властивості при використанні: майже без запаху та без гігроскопічності.